Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter i Orlando

Velkommen til Orlandobilletter.no. Orlandobilletter.no er en del av Ticmate.com, et svensk-eid selskap som tilbyr et bredt utvalg av billetter til verdensomspennende opplevelser, som sightseeingturer, turistattraksjoner, transport, musikaler, show, fotball og mye mer !.Ticmate er aktiv i 45 land på 6 kontinenter, og selger billetter til arrangementer i byer over hele verden, fra Praha i øst til Las Vegas i vest.Hva er din neste destinasjon? Finn og bestill billetter til opplevelsen din på Ticmate!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Space Pass

Fra kr 1356

Dra på den ultimative opplevelsen for romentusiaster! Opplev det beste Kennedy Space Center har å by på - på én dag! Besøk Kennedy Space Center, spis lunsj med en astronaut og dra på en guidet busstur!

Høydepunkter:
- Nyt den ultimative opplevelsen for romentusiaster
- Utforsk Kennedy Space Center i stil med rompasset
- Dra på Discover KSC-busstur med guide
- Se områder som ikke er med i de alminnelige bussturene
- Spis med en astronaut
- Se romskipet Atlantis på kloss hold

Dra på den ultimative opplevelsen for romentusiaster
Start dagen med å besøke verdens største attraksjon dedikert til romreise - Kennedy Space Center Visitor Complexs nye romskip Atlantis lar deg komme helt tett på den uvurderlige romraketten Atlantis, som hittil kun er sett av astronauter. 

Utforsk de mer enn 60 forskjellige interaktive, berøringsskjerm-opplevelsene og high-tech simulatorene og prøv å være en astronaut. Eller hvorfor ikke beundre en kopi av en romrakett, se på månestein eller smake en romis?

Vi anbefaler også at du besøker IMAX-kinoen eller prøver Shuttle Launch Experience-simulatoren før lunsj.

I løpet av lunsjen din får du muligheten for å nyte en lunsjbuffet og se en presentasjon av en ekte astronaut. Det er god mulighet for å ta bilder og få autografer. 

Etter lunsj er det tid for ta en tur i Discover KSC-bussen. Denne 2-times guidede bussturen i Kennedy Space Center tar deg med ut til tidligere oppsendingssteder. Hvis du virkelig vil oppleve Kennedy, men ikke har lyst til å gå rundt og lese om hver utstilling selv er dette din mulighet!

Noen ganger stopper bussen ved bygningen hvor romskipene bygges, så du kan ta bilder utenfor. Det er utvilsomt et høydepunkt på turen og noe du ikke bør gå glipp av. Dette ekstra stoppet er kun mulig i en begrenset periode, og NASA lar oss i få vite når muligheten ender! 

Turen viser deg områder som du ikke ser på de alminnelige bussturene. Bussturen ender ved Saturn V-senteret, hvor du kan gå under Saturn V-raketten og røre et stykke månestein.  

Du kan også bestille ditt Space Pass med transport, og vi har også inngangsbilletter og en tur til Kennedy Space Center med hotellavhenting.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du en e-billett via e-post. Skriv den ut og ta den med til Kennedy Space Center. 

Hvor lenge varer turen?
Turen varer ca. 11 timer. 

Når er det lunsj?
Det er lunsj kl. 12. 

Når er bussturen?
Bussturen foregår en gang mellom kl. 13.30 til kl. 14.30. 

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 3-11 år. Det er gratis for barn under 3 år i følge med en betalende voksen.

Åpningstider

Turen gjennomføres daglig kl. 9:00. 

Veibeskrivelse

Space Pass

Adresse
SR 405, Florida 32899

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine