Gatorland & Zip-Line

Fra kr 1076

Bli med på en ettermiddagstur til Gatorland i Orlando, hvor du får lære om Floridas nr. 1 beboer - alligatoren. I Gatorland får du nå også muligheten for å zip-line på et spennende utendørseventyr med den nye Screamin' Gator Zip-Line. 

Høydepunkter: 
- Besøk fantastiske Gatorland
- Opplev Floridas nr. 1 beboer på kloss hold
- Prøv den nye Screamin' Gator Zip-Line
- Klapp dyrene
- Se et alligator-wrestlingshow
- Nyt gratis pick-up fra hotellet

Besøk Gatorland og zip-line over alligatorene  
Gatorland er hjem til over 4000 alligatorer, samt andre eksotiske dyr. Parken byr på en masse forskjellige utstillinger, f.eks. Gator Jumparoo Show, hvor du får se noen av verdens største alligatorer hoppe op til 1,5 meter op av vannet for å få tak i maten. 

Du kan også opleve et alligator-wrestlingshow. Se alligatorfangere innfange en alligator med hendene og klatre opp på ryggen til det snappende dyret, for å vise dets overlevelsesmekanismer til publikum. 

I Gatorland kan du også prøve den nye og ville forlystelsen Screamin' Gator Zip Line! Du blir tatt med 365 meter opp i lufta, til et hjertebankende eventyr i noen av de beste zip-line-tårnene i verden. 

Fly gjennom luften over noen av Gatorlands hovedattraksjoner -  inkludert de cubanske krokodillene - før du svever over alligatorenes fôringssted, hvor 130 alligatorer følger deg med blikket. 

Hvis du ikke har lyst til å prøve zip-lining kan du alltids velge kun å kjøpe inngangsbillett til Gatorland, eller billetter til Gatorland inkludert en tur med sumpbåt

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du en e-billett via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen.

Hvor starter turen?
Turen inkluderer pick-up fra hoteller i turistområdene i Orlando, Kissimmee, Lake Buena Vista og Disney.

Hvor slutter turen?
Turen ender tilbake på hotellet ditt.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer ca. 4 timer.   

Hva skal jeg ha på?
Du skal ha lukkede sko på på denne turen. Vi fraråder skjørt, kjoler og korte shorts. 

Er det høyde- eller vektbegrensninger?
Du skal være minimum 94 cm høy, veie maks 124 kg og sikkert kunne passe vårt zip-line utstyr for å kunne delta på denne turen. Du kan bli bedt om å bli veiet.

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 3-12 år. Det er gratis for barn under 3 år i følge med en betalende voksen.  

Viktig informasjon:
- Av sikkerhetsmessige hensyn for parkens øvrige gjester og dyr under zip-linen, er det ikke tillatt å ta med kameraer, telefoner, videoudstyr, GoPro-kameraer eller andre personlige ejendele på Screamin' Gator Zip-Line-turen. 
- Det er skap hvor du kan legge eiendelene dine. 
- Du skal underskrive et skjema før du kan komme opp i zip-linen. Barn under 18 år skal ha en underskrevet formular fra en forelder eller lovlig verge. 

Åpningstider

Turen gjennomføres tirsdag og fredag kl. 13:00. 

Bestill

tor, 14 feb 2019

Veibeskrivelse

Gatorland & Zip-Line