Utenfor Orlando

Hvorfor ikke besøke Miami når du først er i Orlando, og kanskje legge inn litt shopping? Eller hva med å besøke fantastiske Everglades, eller prøve dyphavsfiske i Mexicogolfen? Florida er mye mer enn Orlando, og vi kan hjelpe deg med å se mesteparten av det!

Billetter til Utenfor Orlando

Dypvannsfiske i Mexicogolfen

Dypvannsfiske i Mexicogolfen

Tilbring en ettermiddag med dypvannsfiske i Mexicogolfen. Du kan forvente å fange et bredt utvalg av fisk og nyte de hvite strendene på Clearwater Beach. Ikke gå glipp av denne morsomme turen i Florida - bestill billetter hjemmefra!

Fra 1532 kr
Tur til Everglades og Miami

Tur til Everglades og Miami

Lev livet på kanten i det du suser gjennom Everglades-regionens tropiske våtmarker på en sumpbåt og opplev et alligator- og slangeshow! Dagen din ender ikke her - cruise langs kysten forbi imponerende millionærvillaer og nyt solen og severdighetene i South Beach. Bestill turen din hjemmefra og start nedtellingen!

Fra 1704 kr
Miami Hop-on Hop-off 

Miami Hop-on Hop-off 

Utforsk den pulserende kosmopolitiske byen Miami! Etter bussturen fra Orlando hopper du ombord på øverste dekk av en åpen Hop-on Hop-off-buss - som transporterer deg rundt i den magiske byen! Fra Coconut Grove, Little Havana, The Miracle Mile, Coral Gables - til Biscayne Bay Bridge og Ocean Drive og South Beach. Frokost inkludert. Bestill her!

Fra 1777 kr
Tur til Miami og South Beach

Tur til Miami og South Beach

Se Miamis spetakulære kyststeder, inklusiv downtown Miamis vakre skyline, Port of Miami, Fisher Island, Miami Beach og "Millionærrekken" - de rike og berømtes hjem. Nyt tid til shopping i Bayside Marketplace Mall og tid til å slappe av i South Beach. Inkludert transport fra Orlando!

Fra 1581 kr
Miami på en dag

Miami på en dag

Opplev den pulserende og fargerike byen Miami på en dag! Beundre båtene eller dra på shopping i et stort senter rett ved vannet, dra på et valgfritt sightseeingcruise og se kjendishjem på Star Island og utforsk den herlige bydelen South Beach. Sikre deg en plass - bestill på forhånd og se det beste av Miami.

Fra 1214 kr
Ultimat sumpbåttur

Ultimat sumpbåttur

Denne fantastiske pakketuren er den ultimate måten å oppleve det ville Florida. Nyt en 1-times sumpbåttur, se hvordan man håndterer alligatorer, og besøk villmarksparken. Turen inkluderer også tur- og returtransport fra Orlando.

Fra 969 kr
Monster Truck- og sumpbåttur

Monster Truck- og sumpbåttur

Opplev Floridas Everglades på en 30-minutters sumpbåtur, etterfulgt av en tur ombord en Monster Truck gjennom en sitrusplantasje. Dette er en fantastisk måte å oppdage det naturlige Florida! Føl vinden i håret og sitrusduften i lufta. Sikre deg billetter hjemmefra!

Fra 1214 kr
Norsk